Hoe lang dienen honden in het leger?

Honden gaan doorgaans rond de 10-12 jaar met pensioen, hoewel sommigen eervol worden ontslagen om redenen zoals lichamelijk letsel of geestelijk leed als gevolg van de dood van hun menselijke partner of de ontwikkeling van geluidsoverlast. De meeste honden die het 120 dagen durende programma met succes hebben voltooid, komen in aanmerking als honden voor twee doeleinden die ofwel patrouilleren en explosieven ruiken of patrouilleren en drugs detecteren. Het bevindt zich ook in San Antonio en wordt ook gerund door het 341st Training Squadron, dat al sinds de jaren vijftig honden traint op de basis. Velen beschouwen het beroep van hondenhandelaar als een kunstvorm omdat er zoveel nuances zijn die de mens moet kunnen interpreteren.

Inderdaad, niet zomaar iedereen kan ingrijpen en de klus klaren. De uren zijn lang en de missies vereisen het soort autonomie waar niet iedereen volwassen genoeg voor is. Dan zijn er de honden, die net als mensen verschillende persoonlijkheden hebben. Het gebruik van honden voor de jacht is geen modern concept.

Hiërogliefen uit oude grotten tonen de dieren naast mensen. Overlevende Perzische en Assyrische documenten tonen aan dat deze beschavingen de dieren tijdens de strijd gebruiken. Archeologische opgravingen hebben zelfs pantser blootgelegd dat door honden wordt gedragen. En Napoleon gebruikte ze als waakhonden, vastgeketend aan de muren van Alexandrië om aanvallers af te weren.

Het idee van specifieke militaire hondentrainingsprogramma's werd pas populair tijdens de Eerste Wereldoorlog. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk implementeerden beide hondentrainingsprogramma's in het begin van de 20e eeuw. Naast de rol van schildwacht en boodschapper die ze aan militaire eenheden verzorgden, hielpen honden het Rode Kruis bij het lokaliseren van gewonde soldaten aan de frontlinie. Deze dieren, bekend als barmharthonden, zouden arbeidsongeschikte gewonde soldaten en alerte handlers vinden door een kledingstuk mee te nemen of andere signalen te laten zien.

Door de Tweede Wereldoorlog, de VS,. Het leger was ook officieel honden aan het trainen. Het War Dog Program werd in 1943 opgericht met de bouw van een trainingscentrum in Front Royal, Va. Het programma ondersteunde bijna elk groot volgend conflict en evolueerde uiteindelijk naar het trainen van honden voor wetshandhaving.

In 1965 bereidde de luchtmacht 40 handler-en-hondenteams op Lackland Air Force Base, Texas, voor op missies in Vietnam. Het succes van deze teams, gecombineerd met degenen die in de VS werken. Wetshandhavingsinstanties in de Verenigde Staten zouden leiden tot de oprichting van de Air Force Security Police Dog Training School in 1967 aan de Lackland AFB. Gedurende de komende vier decennia zou het programma uitgroeien tot zijn huidige configuratie als het Air Force Security Forces Center, Army Veterinary Corps en het 341st Training Squadron, de voorstander van alles wat met militaire werkhonden te maken heeft, met een fokprogramma.

Het squadron implementeerde ook een adoptieprogramma in 2000 nadat het Congres de Robby Law had geïntroduceerd. Tot aan de overtocht werden werkhonden die vanwege letsel of ouderdom geen dienst meer konden verlenen, geëuthanaseerd, ongeacht hun temperament of trouwe dienst. De Robby Law heeft deze procedure gewijzigd om het mogelijk te maken dat hulphonden door particulieren worden geadopteerd, op voorwaarde dat de honden voldoen aan bepaalde gedragsbeoordelingen. De wet verbiedt echter dat geadopteerde voormalige hulphonden opnieuw worden gebruikt in een diensthoedanigheid.

Met een tweede kennelfaciliteit in Medina Annex op ongeveer anderhalve kilometer afstand, heeft Lackland AFB op elk moment ongeveer 900 honden. De school van het squadron traint volgens schoolfunctionarissen ongeveer 270 multifunctionele honden per jaar. De school leidt niet alleen nieuwe honden op, maar traint ook begeleiders en begeleiders. De school, die al het K-9-personeel van het ministerie van Defensie opleidt, biedt de Specialized Dog Course (voor honden die te maken hebben met explosieven of verdovende middelen), de Dog Handler's Course, de Kennel Master Course en de Combat Dog Tracker Course.

Het uiteindelijke doel, legde Air Force Maj uit. William Roberts, de commandant van het 341st Training Squadron, USAF, gaat een hond produceren die patrouilleert en verdovende middelen of explosieven detecteert. In de Dog Handler's Course, voor nieuwe behandelaars voor werkhonden, helpen ervaren honden de leerlingen op te leiden. Instructeurs zeiden dat ze honden gebruiken, bekend als trainingshulpmiddelen, die commando's al begrijpen.

Zodra de behandelaars zijn afgestudeerd, gaan ze naar de politie en krijgen ze een hond toegewezen op hun eenheid. De Specialized Search Dog Course is een programma van 93 dagen dat studenten en honden samen opleidt. Zesenzeventig dagen worden gehouden op Lackland AFB en de andere 17 dagen zijn in Yuma, Ariz. De training leert de honden uiteindelijk de mogelijkheid om explosieven te zoeken en te detecteren.

Deze mogelijkheid geeft de handler een grotere afstandsafstand in geval van een ontploffing. Het zorgt ook voor een snellere zoektijd, omdat de hond niet wordt beperkt door de handler. De Kennel Master Course is bedoeld voor het beheer en de supervisie van programma's. De 17-daagse cursus leidt degenen op die verantwoordelijk zijn voor het runnen van kennels en het begeleiden van trainingen.

Roberts zei dat schoolpersoneel op zoek is naar verschillende kenmerken en eigenschappen bij potentiële militaire werkhonden. Sommige hondenlijnen kunnen problemen hebben met hun heupen, ruggengraat, ellebogen, enz. Michael Iverson, een instructeur op de trainingsschool, legde uit dat alle honden een trainingsbeoordeling ondergaan om ervoor te zorgen dat ze het juiste temperament en inzicht hebben om een werkhond te zijn. Het trainingsprogramma maakt gebruik van duidelijke signaaltraining, wat betekent dat honden niet altijd een fysieke beloning nodig hebben.

Bovendien is de timing van die fysieke beloning niet zo belangrijk. Alle hondentraining is gebaseerd op positieve beloningen of feedback, de belichaming van het klassieke conditioneringsmodel ontwikkeld door Ivan Pavlov. Wanneer de honden succesvol door één obstakel manoeuvreren, worden ze beloond. Vervolgens manoeuvreren ze twee obstakels en worden ze beloond, dus de training bouwt voort op eerdere lessen.

Iverson zei dat de honden uiteindelijk tot het einde de hele hindernisbaan zonder beloning zullen afleggen, en zo ontwikkelen trainers het instinct van de honden om de beloning te willen. Dit instinct of verlangen is cruciaal voor de motivatie van de honden, legde hij uit. Wanneer honden worden toegewezen aan veldeenheden, willen ze een hond die gemotiveerd is, de taak echt wil uitvoeren en die het graag doet, allemaal via beloningssystemen. Natuurlijk moeten al deze beloningen instinctief zijn voordat ze worden gecertificeerd.

Ze moeten dit kunnen doen zonder enige bekrachtiging - behalve de lof en genegenheid van de handler. Elke militaire werkhond is een onderofficier - in ieder geval in traditie. Sommigen zeggen dat het de gewoonte was om te voorkomen dat handlers hun honden mishandelen; daarom staat een hond altijd een rang hoger dan zijn handler. Johnson zei dat sommige niet-hondenmensen beledigd raken als dieren een eer krijgen die normaal voorbehouden is aan mensen, maar de traditie lijkt sterker te worden.

Een snelle zoekopdracht op de website van het leger levert verschillende recente verhalen op over militaire werkhonden die met militaire onderscheiding promoties, medailles en begrafenisceremonies ontvangen. Feit is dat deze honden en begeleiders levens redden. Hoe meer we met de gevechtscommandanten bezig zijn, zien ze. Ze zien dat de hond zojuist het leven van hun soldaten heeft gered.

Die hond heeft net dat hele peloton gered, benadrukte Johnson. Instructeurs zeggen dat er handlers zijn om ervoor te zorgen dat de hond voedsel, water en rust krijgt. De begeleiders zijn er om de hond te motiveren wanneer hij moe is en klaar is om te stoppen. De hond is de werkbij van het team.

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de band is dat handlers er zijn om te vertalen wat de hond zegt. Johnson zei dat de honden niet alleen wij zijn, S. Ik herinner me dat ik probeerde deel te nemen aan het K-9-programma, en toen had ik een menselijke partner die bij de politie werkte en die tegen me zei dat hij niet kon geloven dat ik ervoor zou kiezen om met een hond te werken in plaats van met een menselijke partner, een grote sterke kerel als partner. Als je bijvoorbeeld reageert op een telefoontje over een man met een mes, zou een menselijke partner kunnen denken: „Oh, het is gewoon een man met een mes”.

Maar ik heb een pistool. Johnson zei dat een hondenpartner dat soort oordelen niet maakt. De hond luistert naar zijn handler, die hem misschien vertelt de man te bijten of niet. Wat er werkelijk gebeurt, is niet relevant voor de hond.

Ze zei dat andere hondenliefhebbers het begrijpen. Die band tussen jou en de hond, er is niets beters. Ik zou mijn leven met een hond volledig toevertrouwen. Toen ze naar een nieuwe standplaats vertrok en afscheid nam, zei Johnson dat een van haar soldaten emotioneel werd.

Johnson klopte haar op de rug en vertelde haar dat het geen probleem was. De volgende dag ging Johnson naar de kennel om afscheid te nemen van haar hond. Gonzales-Ruiz was net afgestudeerd aan de handleropleiding in januari en ging een partnerschap aan met een 8-jarige Belgische Tervuren genaamd Elvis. Maar de aanvankelijke band is er al tussen de twee, legde hij uit.

Het lezen van de kleine nuances in het gedrag van de hond is de sleutel tot een succesvol team, zei hij. Ik begin zijn signalen te leren kennen. Als Elvis een kleine gedragsverandering ondergaat wanneer hij een gebied doorzoekt, moet ik dat kunnen lezen. Beetje bij beetje leer ik dat kennen en herken ik of hij pizza ruikt of 8 gram cocaïne.

Meer op scenario's gebaseerde training zal ons als team helpen versterken, zei Gonzales-Ruiz. K-9-teams in het leger bieden allerlei ondersteuning, van patrouillewerk op de basis tot huiszoekingen tijdens gezondheids- en welzijnsinspecties en veegbewegingen naar explosieven wanneer VIP's arriveren. Toegegeven, hoewel de meeste begeleiders zullen zeggen dat ze graag elke dag met hun honden spelen, vereisen hun werk uitgebreide training om de vaardigheden van de honden actueel en efficiënt te houden. McClintock, die al 12 jaar K-9 werkt, zei dat een typische dag bestaat uit het laden van de honden in een trailer en eropuit gaan om te trainen in echte omgevingen.

Ik zal de trainingsruimte inrichten en de explosieven of drugshulpmiddelen uitzetten. Elke hond heeft meestal zijn eigen problemen. De een kan moeite hebben om hoge plekken te zoeken; een ander kan moeite hebben met het doorzoeken van lage gebieden, zoals achter een bank. Dus ik zal me richten op die probleemgebieden en de hulpmiddelen planten om de honden en handlers te stimuleren om te verbeteren.

Training kan ook een uitdaging zijn omdat nieuwe handlers zich binnen 90 dagen na aankomst bij een eenheid moeten certificeren. Certificering geeft autoriteit aan het team, zodat het als een juridische entiteit kan werken als het gaat om wetshandhavingsactiviteiten. Gonzales-Ruiz en Elvis zijn een gecertificeerd narcotica-team en kunnen officiële huiszoekingen uitvoeren in barakken. Als ze iets vinden, kan Gonzales-Ruiz voor de rechtbank getuigen, en zijn trainingsgegevens zijn ook officiële documenten.

In wezen kan zijn getuigenis mensen in de gevangenis zetten. Als het team echter niet gecertificeerd is, is het bewijs niet ontvankelijk en kan de zaak buiten de rechtbank worden gegooid. Volgens Johnson moet de hond minimaal 95 procent nauwkeurig zijn om de certificering te halen. Simpel gezegd, als de hond te veel geplante hulpmiddelen mist of te vaak valselijk reageert, zal het team falen.

De certificerende ambtenaar moet er zeker van zijn dat het team in staat is om, indien nodig, huiszoekingen uit te voeren om de president van de Verenigde Staten te beschermen. McClintock, die het trainen in het veld met een hond mist, zei dat hij in 2000 oproerbeheersing werkte in Kosovo, onder andere opdrachten. Ik heb gezocht naar iedereen in de commandostructuur, behalve de vice-president - bijna elke viersterrengeneraal, congreslid, senator, staatssecretaris, de president, zei hij. Maar het agentschap neemt zijn honden normaal gesproken niet mee naar het buitenland.

Dat is wanneer de missie op het leger valt. Dus als de president buiten de Verenigde Staten reist, biedt het leger die steun. Maar deze spraakmakende missies zijn niet typisch. Sterker nog, wanneer K-9-teams downrange inzetten, zijn het alleen zij: de handler en de hond.

Reguliere MP-teams trainen en worden ingezet als een team. Ze trainen om voor hun maatje te zorgen. Maar in K-9-teams zei McClintock: „Je hebt deze hond om je zorgen over te maken. Overal waar je gaat, word je ergens afgeschrikt, en het zijn alleen jij en je hond.

Orm Jenkins Jr. Hij en zijn hond gingen erdoorheen en ontruimden een gebouw. Maar toen ze wegliepen, was de infanterie-eenheid verdwenen. Naar de honden gestuurd worden was meer een straf dan een voorrecht.

Omdat veel training op lastige momenten plaatsvindt, zouden commando's hun ondermaatse soldaten naar de K-9-eenheid sturen. Als een soldaat te zwaar was of geen fysieke training kon volgen, zei Jenkins dat ze hem naar het werk zouden sturen met de honden. Gelukkig lijkt die mentaliteit te evolueren. Jenkins en veel van zijn collega's hebben hard gevochten om deze manier van denken te veranderen.

Toen ze probeerden ons de soldaten van slechte kwaliteit te sturen, zeiden we: 'Nee, stuur ze terug naar huis. Omdat K-9-teams alleen worden ingezet - alleen handler en hond - moeten soldaten geweldig zijn. Er is geen teamleider die ervoor zorgt dat de klus geklaard wordt. Handlers moeten op een professionele manier zelfstandig kunnen opereren.

De waarheid is dat handlers veel persoonlijke tijd besteden aan het werk, bekende Jenkins. Ik bracht vaak de nacht door in de kennels omdat mijn hond ziek was en ik medicijnen moest toedienen. Ja, we hadden kwartjes in rekening gebracht, maar mijn hond wilde niet dat iemand anders hem zou aanraken, dus ik ben de enige die het kon doen. Bovendien, als een handler wordt gekoppeld aan een hond die ondermaats is of problemen heeft, zal trainen van maandag tot en met vrijdag niet genoeg zijn, zei Jenkins.

Die begeleider zal op zijn eigen tijd binnen moeten komen om de hond op peil te krijgen. Veel van het oude sentiment kwam van het reguliere militaire politiekorps, zei Jenkins. Het is moeilijk voor hen te begrijpen. Ze hebben de neiging om aan de hond te denken alsof ze een wapen zouden zijn.

Het verhelpen van tekortkomingen bij een hulphond zou net zo eenvoudig moeten zijn als meer trainen, maar zo werkt het niet altijd. McClintock zei dat sommige honden misschien niet sterk zijn voor sommige geuren, ongeacht hoe vaak je traint. Het kan nog even duren voordat de hond op die geur waarschuwt. Je kunt de hond het gewoon niet laten doen.

Er zijn verschillende trainingstechnieken en ervaren behandelaars zullen veel verschillende oplossingen hebben voor dat trainingstekort. Het kan zijn dat ze veel verschillende oplossingen moeten uitproberen voordat ze er een vinden die werkt. Het is geen vaste wetenschap; er is nooit één oplossing die voor elke hond of elke handler over de hele linie werkt, legde hij uit. Jenkins, die vroeger instructeur was aan de hondentrainingsschool Lackland AFB, zei dat het momentum lijkt toe te nemen.

Hij prijst zijn commandant en eerste sergeant voor het nemen van het initiatief en het ondersteunen van zijn veranderingen om het programma in Fort Bliss te verbeteren. Hij zei dat financiering is goedgekeurd om ergens dit jaar terrein te breken op nieuwe kennels, wat de logistiek, training en moreel zal verbeteren. Het detachement van de militaire werkhond wordt geactiveerd Meer informatie over de VS. Militaire politie van het leger (31B) United States War Dog Association Military Working Dog Handler Course.

Honden hebben sinds de oudheid samen met de mens gevochten. De Egyptenaren, Grieken, Perzen, Romeinen en anderen gebruikten honden als schildwachten en verkenners en brachten soms honden mee in de strijd. Attila de Hun gebruikte woeste Mastiff-achtige rassen die soms werden gepantserd en de strijd in werden gestuurd. Militairen gebruiken honden in alle takken van de dienst.

Honden worden getraind voor specifieke taken, waaronder tracking, detectie van explosieven, patrouilleren, zoeken en redden en aanvallen. Hun werk is van onschatbare waarde en het is geen wonder dat deze honden kostbare hulpbronnen zijn. In feite is er zo veel vraag naar dat er momenteel een schaarste is aan getrainde militaire werkhonden (MWD). Volgens statistieken van de luchtmacht is het aantal honden ongeveer 38 procent lager dan tijdens het hoogtepunt van de oorlog in Afghanistan.

Het verzorgen van deze honden in het veld is een groot probleem. Meestal is de handler van een hond volledig verantwoordelijk voor zijn zorg, inclusief eerste hulp van de dierenarts als de hond gewond raakt in het veld. Nu onderneemt het ministerie van Defensie stappen om ervoor te zorgen dat deze hondenhelden de zorg krijgen die ze nodig hebben, zowel onmiddellijk in het veld als daarbuiten. Anders dan in de oudheid, toen een hond slechts een wapen was, worden militaire werkhonden tegenwoordig door de troepen gezien als medekrijgers, die dezelfde kwaliteit van zorg en medische zorg verdienen als hun menselijke tegenhangers.

Door dokters op te leiden hoe ze gewonde werkhonden in echte situaties moeten behandelen, krijgen deze hondenhelden het respect en de zorg die ze zo dapper hebben verdiend. Het komt misschien als een verrassing, maar de Amerikaanse luchtmacht is de uitvoerend agent van het Department of Defense Military Working Dog Program. Het 341st Training Squadron, gevestigd op Lackland Air Force Base in San Antonio, is verantwoordelijk voor de aanschaf, training en toewijzing van alle K-9-honden uit het MWD-programma en begeleidt ze na hun training over de hele wereld. In totaal wordt ongeveer 85% van de militaire werkhonden gekocht bij gespecialiseerde fokkers in Duitsland en Nederland, maar 15% wordt nog steeds geboren en getogen in de VS volgens het trainingsprogramma van het 341e trainingssquadron.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen de website van 341st Training Squadron bezoeken. Chips was een Duitse Shepherd-Collie-Husky Mix die in de 3rd Infantry Division diende met zijn handler, Pvt. Als wachthonden die door honden zijn opgeleid, zou Chips door Noord-Afrika, Italië, Frankrijk en Duitsland toeren. Rin Tin Tin zou de hoofdrol spelen in meer dan 30 films tijdens de gouden eeuw van stomme films in de jaren twintig en dertig.

Toch gaat meer dan 90 procent van de terugkerende MWD's naar huis om bij hun voormalige behandelaars te wonen. Soms, als een handler verdwaald is in een gevecht, kan de familie van de handler ervoor kiezen om de hond te adopteren. Andere zijn beschikbaar voor adoptie door particulieren, maar er is een lange wachtlijst. Aanvragers worden zorgvuldig gescreend om de juiste match voor de juiste honden te vinden.

Sommige MWD's passen zich bijvoorbeeld beter aan in huizen zonder katten, kinderen of andere honden. Een veel beter gebruik van asielhonden, of degenen die hun honden aan het leger willen doneren, is om ze op te leiden tot therapie- of hulphonden voor veteranen. Hondenneuzen redden levens, maar de honden waaraan ze gehecht zijn, moeten ook absoluut gehoorzaam, gedisciplineerd en loyaal zijn. Het enige echte en voor de hand liggende verschil is dat vrouwtjes over het algemeen kleiner zijn dan de mannetjes, maar in een militaire werkhondenwereld is het niet de grootte van de hond die er toe doet, het is de omvang van het gevecht in de hond, en goed opgeleide vrouwelijke MWD's zullen koste wat het kost vechten om hun handlers te beschermen, zoals MWD Amber demonstreert ( hierboven afgebeeld).

Ten slotte worden de honden op ongeveer 1-jarige leeftijd beoordeeld voor deelname aan het grote programma: het trainingsprogramma voor militaire werkhonden. Wanneer een handler bijvoorbeeld een hond vertelt om te zitten en te zitten, verwoordt de handler onmiddellijk de 'ja' beloning wanneer de hond een volledige zitpositie bereikt, zei hij, eraan toevoegt dat het enkele woord de plaats inneemt van een traktatie of speeltje. De NCO-status werd oorspronkelijk aan militaire honden gegeven als gewoonte om te voorkomen dat handlers hun honden misbruiken of mishandelen. Er zijn verschillende geuren voor zowel verdovende middelen als explosieven voor honden om te leren, te veel voor een hondenteam om te trainen en bekwaam in te zijn, dus ze moeten zich in het een of het ander specialiseren.

Honden hoeven niet dichtbij te zijn om een bom of IED in een voertuig te detecteren. Vaak kunnen honden de aanwezigheid van een bom vanaf een afstand van 50 meter aangeven. .

Leave Message

Required fields are marked *