Zijn honden oké om de zee in te gaan?

Nee, zout water is niet slecht voor je hond. Het is veilig om je beste maatje mee te nemen voor een duik in de zee. Aanhoudende blootstelling aan zout water (inclusief zoet water) in combinatie met intense hitte kan in de toekomst echter leiden tot vacht- en huidproblemen. Zoek rustigere stukken zeewater waar je huisdier in kan zwemmen.

Moedig ze niet aan om de zee in te gaan als de golven bijzonder schokkerig zijn, en vermijd gebieden die populair zijn bij gemotoriseerde boten en surfers. Jupiter, Florida Off-Leash Dog Beach is het beste. Ongeveer 2 mijl prachtig breed zandstrand en kristalhelder turkoois water voor pups om te rennen en te spelen. GoPetFriendly is het snelst groeiende huisdiervriendelijke reisplanningsplatform van het land, met meer dan 1 miljoen reizen die elk jaar worden geboekt.

Hun unieke inhoud biedt veel inspiratie en hun best-in-class database biedt alle informatie die je nodig hebt om een onvergetelijke huisdiervriendelijke ervaring te plannen. Met gratis web- en mobiele applicaties helpt GoPetFriendly mensen en hun huisdieren om samen meer te doen. Laat uw hond de dieren in het wild niet verstoren, de vegetatie beschadigen of andere mensen of honden op het strand hinderen. Wanneer je kiest welk zwemvest het beste werkt, kies dan voor een zwemvest dat op drie punten wordt vastgemaakt en een handvat aan de achterkant heeft, zodat je je hond gemakkelijk uit het water kunt tillen.

Wanneer u op het strand aankomt, maak dan een wandeling in het water en let op eventuele scherpe rotsen, koralen, schelpen of kwallen om uw hond te helpen dit te vermijden. Als uw hond pech heeft om een snee te krijgen, zorg er dan voor dat u hem schoon houdt door hem goed af te wassen met vers water en probeer de wond te bedekken voordat u naar de dierenarts gaat. Als je weet dat je hond zenuwachtig is om in de zee te zwemmen, geef hem dan veel lof en aanmoediging bij het onderzoeken van het water. Rode getijden, grote algengroei die zich in de oceaan vormt, zijn uiterst gevaarlijk voor zowel honden als mensen, dus als er aanwijzingen zijn, blijf dan uit het water.

Bij veel strandactiviteiten moet je je hond loslaten, dus je moet er zeker van zijn dat je hond bij je terugkomt als je wordt gebeld. Misschien wilt u uw hond aangelijnd houden zodat hij niet te ver naar buiten kan, of koop een hondenzwemvest voor nog meer gemoedsrust. Ook als je je afvraagt: Kunnen honden zwemmen? Het is het beste om geen aannames te doen die alleen op het ras zijn gebaseerd en het comfortniveau van uw individuele hond te testen. Hoewel het normaal is dat u uw hond wilt beschermen, kan het in het water gaan uw leven in gevaar brengen en uw hond in verwarring brengen omdat hij u niet aan de kust kan vinden.

Het is het beste om het zwemcomfort en de zwemmogelijkheden van uw hond te testen in een veilige, ondiepe ruimte zonder stroming waar de hond gemakkelijk in en uit kan. Over het algemeen moeten de getijden veilig genoeg zijn voor kleine kinderen om te overwegen uw hond in het water te brengen. Hardlopen op zand is vermoeiend, dus verwacht niet dat je hond zo lang mogelijk in het hondenpark kan rapen. Als uw hond graag in de oceaan zwemt, is het beste moment van de dag na laag water wanneer het water weer naar binnen komt.

Omdat fysieke stimulatie ervoor zorgt dat uw hond nog dorstiger wordt, heeft hij waarschijnlijk water nodig om te drinken tijdens het spelen op het strand.

Leave Message

Required fields are marked *