Breken honden water voor de geboorte?

Het water van uw hond kan breken, wat als heldere vloeistof wordt gezien. Bij normale weeën kan uw hond tot 2 uur (of maximaal 4 uur) vóór de geboorte van haar eerste puppy zwak en weinig belast worden. De term waterbreuk verwijst daarom naar de breuk van deze membranen. Deze membranen kunnen theoretisch op elk moment scheuren, vóór de bevalling, tijdens de bevalling en soms zelfs na de bevalling.

Bij mensen breekt de zak meestal voordat de baby wordt geboren en uiteindelijk wordt er een baby geboren. In plaats van een teken te zijn van waterbreuk, kan een scheut vocht daarom wijzen op de verdrijving van smeervloeistoffen uit de baarmoederhals van de hond van de moeder, wijst dierenarts Dr. Als u op zoek bent naar de stop op het hoofd van een hond, moet u goed naar het hoofd kijken en een hondenras hebben gezegend met deze functie. Als een moederhond ligt, kan bij een hond van een groot ras de waterzak er in eerste instantie uitzien als een klein knikker, en dan, als hij naar buiten wordt geduwd, kan hij groter en groter worden.

Een van de tekenen van de naderende bevalling van uw hond is de breuk van de chorio-allantoïnezak of de waterbreuk. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk naar de dierenarts te gaan als het water van uw hond kapot is en er geen puppy's zijn. Moeite met bevallen bij honden is vaak te wijten aan het feit dat een puppy te groot is voor de moeder om te bevallen, omdat de puppy vastzit in de verkeerde positie of omdat de weeën van de moederhond te zwak zijn. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat het water van een hond niet zo vaak breekt als bij zwangere vrouwen.

De juiste manier om te tellen is vanaf de werkelijke dag van de eisprong (het tijdstip waarop het sperma van de reu en het ei van de reu contact maken). Daarom kan de draagtijd van een hond variëren en variëren van 58 tot 68 dagen, legt dierenarts Bruce R.

Leave Message

Required fields are marked *