Werken additieven voor hondenwater?

Een tandwateradditief is een antiseptisch middel in de vorm van vloeistof dat veilig is voor een hond om te consumeren. Als toevoeging aan water wordt dit product een borstelloze orale oplossing om de mond van een hond te reinigen. Wateradditieven zijn uitstekend geschikt om gebitsproblemen te vertragen. Dit komt vooral omdat ze de vorming van bacteriën voorkomen en kunnen voorkomen dat tandsteen zich aan tanden bindt.

Deze additieven kunnen ook de ophoping van bacteriën in het water van uw hond voorkomen en werken als een zuiverend middel. Dit is geen direct geadverteerd voordeel van wateradditieven. Het kan echter een onbedoeld gevolg zijn. Als je Rudy een oraal supplement in zijn waterbak wilt geven, is om de vechtpartij met tandenpoetsen te omzeilen, doe dan geen moeite.

Hoewel tandadditieven voor water de mondgezondheid kunnen ondersteunen, mogen ze niet in de plaats komen van poetsen. Praat met uw dierenarts over watersupplementen als u ze wilt gebruiken en vraag haar advies over het gebruik ervan. Het is altijd het beste om een ervaren dierenarts te raadplegen over de gezondheid en behandeling van uw hond. Dit wateradditief voor honden is gemaakt met de Denta-C-formule waarvan bewezen is dat het tandplak en bacteriën vermindert.

Het Nylabone Advanced Oral Tartar Remover Freshener Water Additive lijkt relatief veel op de meeste andere wateradditieven die we hebben beoordeeld. Voor iedereen die ten koste van alles chemicaliën wil vermijden, is er geen enkel merk tandwateradditief voor honden dat zou werken. Een manier om de mond van uw hond schoon te houden en het risico op infectie door schadelijke bacteriën te verminderen, is door een tandwateradditief voor honden te gebruiken. Dit tandwateradditief voor honden heeft een unieke formule die bij dagelijks gebruik tandplak, tandsteen en slechte adem bij uw hond in minder dan twee weken verwijdert.

Dit hondenwateradditief bevat ook variaties met toegevoegde voedingsstoffen die de heup-, gewrichts-, vacht- en huidondersteuning vergemakkelijken. Kortom, een product met tandwater voor honden kan zeer gunstig zijn voor de algehele hygiëne en gezondheid van de mond van een hond wanneer het wordt gebruikt in combinatie met regelmatig poetsen, gebitsreiniging en tandartsonderzoeken op het kantoor van de dierenarts. Als de tandenpoetsroutine met je hond meestal eindigt met een laagje tandpasta van bont en honden en een flinke streep ervan over Rudy's hoofd uitgesmeerd, dan zou je waarschijnlijk een alternatief verwelkomen. Als u nog steeds aarzelt, kunt u met uw dierenarts overleggen welk betrouwbaar wateradditief voor honden u kunt gebruiken.

Hoewel er voordelen zijn aan het gebruik van tandwater voor honden, vervangt niets de voordelen van het routinematig handmatig poetsen van de tanden van uw hond en het naar de dierenarts brengen voor routinematige tandheelkundige controles. De voerbak van uw hond moet grondig worden gereinigd zodra het water met de additieven is opgebruikt. Het is noodzakelijk voor elk commercieel hondenwateradditief omdat het de vorming van geurveroorzakende bacteriën stopt door zich te binden aan eiwitreactoren. Dit wateradditief heeft geen smaak of geur, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hond door het product wordt uitgeschakeld.

Omdat uw hond echter zo'n kleine hoeveelheid wateradditief consumeert, is dit meestal geen probleem. Orateen is een geweldig mild wateradditief voor honden dat de adem verfrist, tandplak voorkomt en kan helpen bij droge mondaandoeningen. Veel gebruikers van tandwateradditieven melden dat de bruine vlekken op de tanden van hun hond zijn afgenomen.

Leave Message

Required fields are marked *