Krijgen legerhonden betaald?

Militaire honden worden niet betaald. Hun begeleiders worden betaald om voor hen te zorgen, maar de hond zelf heeft een hogere rang dan de handler om misbruik te voorkomen. Om hun actieve taak te compenseren, worden militaire honden volledig verzorgd en worden ze voortdurend beloond. Zoals bij alle verhalen die aandacht krijgen, zijn feiten die worden gerapporteerd en in stand gehouden soms enigszins onnauwkeurig of zelfs overduidelijk onwaar.

Voor handlers en pleitbezorgers in de MWD-gemeenschap kan het frustrerend zijn om verhalen te lezen en te horen die niet alleen niet waar zijn, maar ook schadelijk zijn. Het is belangrijk om te begrijpen wat mythe versus realiteit is. Hier zijn de 9 grootste mythes over militaire werkhonden. Bekijk dit artikel over buitenlands beleid van Rebecca Frankel voor meer gedetailleerde MWD-mythes.

Je kunt niet altijd bij de hond blijven waarmee je een band hebt opgebouwd, en dat kan een uitdaging zijn als je soms meer tijd met die hond doorbrengt dan met familie. Daarom geloven sommige mensen dat het voedsel, het water en de aandacht voor de dieren worden beschouwd als een beloning voor de militaire honden. Een veel beter gebruik van asielhonden, of degenen die hun honden aan het leger willen doneren, is om ze op te leiden tot therapie- of hulphonden voor veteranen. Veel honden hebben een huis nodig en het publiek kan zeker helpen door de gepensioneerde militaire honden een plek te bieden om te wonen.

Afhankelijk van de mens zijn de militaire honden te allen tijde verbonden met de militaire hondenbehandelaars en krijgen ze alles wat ze nodig hebben van de mens. MWD Handlers kunnen werken met een Patrol Drug Detector (PDDD) hond of een Patrol Explosive Detector Dog (PEDD). Het enige echte en voor de hand liggende verschil is dat vrouwtjes over het algemeen kleiner zijn dan de mannetjes, maar in een militaire werkhondenwereld is het niet de grootte van de hond die er toe doet, het is de omvang van het gevecht in de hond, en goed opgeleide vrouwelijke MWD's zullen koste wat het kost vechten om hun handlers te beschermen, zoals MWD Amber demonstreert ( hierboven afgebeeld). Er zijn verschillende geuren voor zowel verdovende middelen als explosieven voor honden om te leren, te veel voor een hondenteam om te trainen en bekwaam in te zijn, dus ze moeten zich in het een of het ander specialiseren.

Sommige militaire honden worden zelfs gebruikt om te helpen bij het trainen van aankomende honden die de zware training doorstaan. Army Military Working Dog Handler (MOS 31K) is verantwoordelijk voor de verzorging, het gebruik en de training van hun militaire werkhond. De training omvat het verzorgen, behandelen en trainen van uw hond, evenals eerste hulp en het werken met uw hond. Army Military Working Dog Handlers (MOS 31K) zijn verantwoordelijk voor het trainen en verzorgen van hun hulphond.

Leave Message

Required fields are marked *