Welk water moeten honden drinken?

Kraanwater dat veilig is voor mensen is ook veilig voor honden. Kraanwater is in de meeste gevallen prima voor uw hond. Als u echter op een plek woont met onveilig kraan- of bronwater, bespreek dan met uw dierenarts de mogelijkheden om flesjes of gefilterd water voor uw hond te leveren. Over het algemeen moet uw hond de hele dag vers water buiten hebben zodat hij kan drinken wanneer hij dorst heeft.

Dit voorkomt dat hun lichaam oververhit raakt en voorkomt dat verloren vocht de hele dag door blijft spelen. Buitenhonden drinken vaker dan binnenhonden, en hoe actiever het ras, hoe vaker ze hun vocht moeten bijvullen. Kun je alsjeblieft de onderzoeken laten zien over honden die gedestilleerd water drinken? Gedestilleerd water is zuiver water. Het beste water voor gezondheid en drinken.

Gefilterd en kraanwater zit vol met anorganische mineralen die niet nodig zijn in het lichaam, de mens of het dier. Die, zoals u 'heilzame mineralen' noemt, komen tegenwoordig niet meer voor in het meeste drinkwater. Het meeste gefilterde water bevat nog steeds een groot deel van deze anorganische mineralen, die gewoon in gewrichten worden opgeslagen of waardoor nieren worden opgeslagen als nierstenen. Mensen of huisdieren hebben die mineralen nodig die niet door het lichaam worden gebruikt.

Het is beter om gedestilleerd water te drinken waar mineralen aan worden toegevoegd en dat door het lichaam kan worden gebruikt. Water moet de belangrijkste bron van hydratatie zijn voor uw pup. Als je er echt op gefixeerd bent om je hond af en toe een happy hour aan je zijde te laten genieten met iets anders dan gewoon water, bekijk dan deze goedgekeurde leuke hondendrankjes. Als u ervoor kiest om uw hond flessenwater te geven, raadt Undesser ouders van huisdieren aan om op zoek te gaan naar gecertificeerde producten.

Het is gewoon een andere manier om het te krijgen. De meeste honden zouden elke dag ongeveer 1 ons water moeten drinken voor elk pond dat ze wegen. Dat betekent dat een hond van 10 pond dagelijks ongeveer tweederde van een fles van 16 oz water nodig heeft. Raadpleeg altijd uw dierenarts voordat u uw hond iets anders geeft dan gewoon, vers water te drinken.

Onthoud dat uw hond een andere lichaamsfunctie heeft dan u, en dat de hoeveelheid chemische toevoegingen in kraanwater misschien te veel is voor het kleinere systeem van uw hond. Of uw hond affiniteit heeft met gebotteld, gedestilleerd of natuurlijk bronwater verschilt van individuele dieren, maar u als eigenaar moet rekening houden met de gezondheid van uw hond. Bovendien wordt gemeld dat gedestilleerd water minder dorstlessend is, wat ertoe kan leiden dat honden overmatig drinken en plassen. De plastic flessen die het meest geschikt zijn, zijn gewoon kraanwater in een verpakking, een verpakking die is gemaakt van giftig plastic en dat membraan uitspoelt in je water en dat je gezondheid schaadt.

Houd hun waterbak fris, schoon en toegankelijk en uw huisdieren zullen minder snel de toiletpot als drinkplaats zoeken. Onthoud dat als u het water dat uit de kraan komt niet zou drinken, u het waarschijnlijk niet aan uw hond zou moeten geven. Wanneer u uw hond flessenwater geeft, moet u rekening houden met het soort water dat ze drinken en de container die ze gebruiken. En plastic waterflessen kunnen bisfenol A (BPA) bevatten, een industriële chemische stof die in het water kan sijpelen en gepaard gaat met verschillende gezondheidsrisico's.

Ten slotte wordt gedestilleerd water gemaakt door gewoon water te koken en de stoom onder druk op te vangen in steriele containers. Als uw huisdier gedragsproblemen heeft met water of moeite heeft met zindelijkheidstraining, geef hem dan volgens een schema water om ongewenste ongelukken te voorkomen. Mijn hond kan onmiddellijk het verschil zien en ik ben er volledig van overtuigd dat zijn gezondheid op lange termijn en de daaruit voortvloeiende gezondheidsrisico's tot een minimum worden beperkt door de fout die de meeste hondenbezitters maken door in dit opzicht niet selectief te zijn door hun huisdier uit de kraan te laten drinken. Als mensen het gevoel hebben dat kraanwater in hun huis niet gezond is om te drinken, beginnen ze al te vaak kisten met schijnbaar goedkope individuele flessen water te kopen.

De meeste honden kunnen het prima overleven door kraanwater te drinken, zolang de eigenaar maar kan instaan voor de zuiverheid van hun kraan. Er zijn verschillende manieren om gezonder drinkwater voor uw hond thuis te hebben, maar veel daarvan zijn arbeidsintensief (zoals het vullen van flessen bij een plaatselijke bron) of te duur (denk aan filtersystemen voor het hele huis). .

Leave Message

Required fields are marked *