Zijn wateradditieven veilig voor honden?

De overgrote meerderheid van wateradditieven voor honden is 100% veilig. Sommige kunnen echter schadelijke ingrediënten bevatten. Deze formule is gemaakt met Virbac's FR3SH-technologie, die gebruik maakt van erythritol, granaatappel en inuline. Erythritol is een natuurlijke zoetstof en granaatappel is een natuurlijke antioxidant die tandplak en bacteriën helpt bestrijden.

Christy Caplan heeft meer dan 10 jaar ervaring in de huisdierenbranche. Als gecertificeerd diergeneeskundig technicus gebruikt ze haar kennis om verhalen te vertellen over gezondheids- en welzijnsonderwerpen. De meeste tandwateradditieven voor honden zijn gescreend en gereguleerd, zodat ze veilig te gebruiken zijn. Als u nog steeds aarzelt, kunt u met uw dierenarts overleggen welk betrouwbaar wateradditief voor honden u kunt gebruiken.

Het staat bekend als het beste wateradditief voor honden omdat het voldoet aan de gereguleerde kwaliteitsnormen. Hoewel er voordelen zijn aan het gebruik van tandwater voor honden, vervangt niets de voordelen van het routinematig handmatig poetsen van de tanden van uw hond en het naar de dierenarts brengen voor routinematige tandheelkundige controles. Elk merk tandwateradditief voor honden en tandspoeling heeft mogelijk iets andere gebruiksinstructies; ze lijken echter allemaal redelijk op elkaar en zijn eenvoudig in gebruik. In mijn ervaring is Oxyfresh duidelijk beter dan de andere hondenwateradditieven die ik heb geprobeerd, omdat het een veel natuurlijker en veiliger additief lijkt dan andere concurrenten.

Veel gebruikers van tandwateradditieven melden dat de bruine vlekken op de tanden van hun hond zijn afgenomen. Tandreinigingsproducten zoals wateradditieven of mondwater voor de mond worden gebruikt om slechte adem bij honden te elimineren. Het heeft geen smaak, dus het toevoegen van dit wateradditief voor honden zou geen probleem moeten zijn voor gevoelige honden. De meeste tandwateradditieven zijn vloeibaar en kunnen gemakkelijk dagelijks aan het drinkwater van uw hond worden toegevoegd.

Dit hondenwateradditief bevat ook variaties met toegevoegde voedingsstoffen die de heup-, gewrichts-, vacht- en huidondersteuning vergemakkelijken. Ze zegt dat honden binnen 14 dagen na het starten van dit product frisser adem hebben wanneer het volgens de instructies dagelijks aan hun water wordt toegevoegd. Het enige nadeel van dit tandwateradditief voor honden is dat het misschien niet leidt tot de frisheid die de meeste eigenaren van gezelschapsdieren verwachten. De gemakkelijkste en meest trefzekere manier om hun tandgezondheid te verbeteren, is met behulp van een hondenwateradditief.

Controleer voor aankoop altijd de ingrediëntenlijst van een specifiek tandwateradditief voor honden om er zeker van te zijn dat het product geen xylitol bevat. Maar sommige honden zullen dit product ook in het water detecteren en minder drinken als ze de smaak niet lekker vinden. Als u een additief voor hondenwater wilt proberen, volg dan dit advies om ervoor te zorgen dat u het beste product voor uw huisdier kiest. Het wateradditief van Oratene is gemakkelijk te gebruiken omdat u slechts 2 pompjes aan het drinkwater van uw huisdier hoeft toe te voegen.

Leave Message

Required fields are marked *