Krijgen militaire honden een pensioenuitkering?

Helaas ontvangen de K-9's geen pensioen. Het netwerk van dierenartsen van de Foundation, dat enkele van de meest gewaardeerde specialisten van het land op veel verschillende gebieden van de gezondheidszorg omvat, geeft kortingen aan actieve en gepensioneerde K-9's. Help ons om wetshandhavingsinstanties te helpen bij het beschermen en bedienen. Dit is een onderwerp dat ik in de loop der jaren regelmatig heb behandeld, maar toen ik mijn les „America's Stories through Its Dogs” aan de UCLA gaf en op zoek was naar gastsprekers, zei mijn vriend Robert Semrow, gastheer van Pet World Insider, dat ik zeker contact moest opnemen met Debbie Kandoll over de situatie van militaire honden.

Ik dacht dat ik het onderwerp redelijk goed had behandeld, maar Robert had gelijk, er was nog veel meer te weten. Wat ik heb geleerd van Debbie Kandoll Omdat het wetsvoorstel dat zwaar wordt ondersteund door senator John McCain de honden classificeert als „uitrusting”, zijn er tal van problemen. Wanneer een „apparaat” buiten gebruik wordt gesteld, gaat het terug naar de basis waar ze vandaan komt. Dus als een hond zijn dienstplicht begint op een basis in Duitsland, wordt hij teruggebracht naar die basis, zonder geld om hem te sturen of ergens anders te plaatsen.

Dit laat het aan organisaties zoals Military Working Dog Adoptions over om donaties, cash of miles van luchtvaartmaatschappijen te vragen om de honden naar de U te brengen. De honden werden in de Eerste Wereldoorlog gebruikt als verkenningshonden die de vijand detecteerden lang voordat de menselijke soldaten ze konden detecteren. Kandoll bezoekt de UCLA met drie van haar honden Debbie Kandoll woonde in Las Cruces, New Mexico toen ik haar belde, en toen ze over mijn klas hoorde, bood ze meteen aan om met drie van haar honden van New Mexico naar Los Angeles te rijden om hun verhaal te vertellen. Ze speculeert dat honderden honden tijdens het programma zullen worden geholpen en hoopt dat de volgende stap is om de particuliere industrie en sponsors ertoe te brengen meer te doen en wellnesszorg te bieden aan deze gepensioneerde honden, gezien het gebrek aan financiering van het ministerie van Defensie.

Tegenwoordig krijgen veel voormalige begeleiders van militaire werkhonden de eerste kans om ze na hun pensionering te adopteren en hoewel de reünies populaire video's opleveren, nemen de handlers vervolgens de soms extreme kosten op zich van de zorg voor een hond met speciale behoeften. Na jaren te zijn geclassificeerd als „uitrusting” waarbij duizenden militaire honden werden weggegooid of in het buitenland zijn achtergelaten, werkte American Humane samen met het Congres om te eisen dat militaire werkhonden naar U worden teruggebracht.

Leave Message

Required fields are marked *