Is het additief voor hondenwater veilig?

Sommige kunnen echter schadelijke ingrediënten bevatten. Deze formule is gemaakt met Virbac's FR3SH-technologie, die gebruik maakt van erythritol, granaatappel en inuline. Erythritol is een natuurlijke zoetstof en granaatappel is een natuurlijke antioxidant die tandplak en bacteriën helpt bestrijden. Christy Caplan heeft meer dan 10 jaar ervaring in de huisdierenbranche.

Als gecertificeerd diergeneeskundig technicus gebruikt ze haar kennis om verhalen te vertellen over gezondheids- en welzijnsonderwerpen. Een tandwateradditief is een antiseptisch middel in de vorm van vloeistof dat veilig is voor een hond om te consumeren. Als toevoeging aan water wordt dit product een borstelloze orale oplossing om de mond van een hond te reinigen. De meeste tandwateradditieven zijn vloeibaar en kunnen gemakkelijk dagelijks aan het drinkwater van uw hond worden toegevoegd.

In mijn ervaring is Oxyfresh duidelijk beter dan de andere hondenwateradditieven die ik heb geprobeerd, omdat het een veel natuurlijker en veiliger additief lijkt dan andere concurrenten. Als de tandenpoetsroutine met je hond meestal eindigt met een laagje tandpasta van bont en honden en een flinke streep ervan over Rudy's hoofd uitgesmeerd, dan zou je waarschijnlijk een alternatief verwelkomen. Ze zegt dat honden binnen 14 dagen na het starten van dit product frisser adem hebben wanneer het volgens de instructies dagelijks aan hun water wordt toegevoegd. Nu steeds meer hondenbezitters hun hond als onderdeel van de familie beschouwen, is er de laatste tijd veel meer aandacht besteed aan het gebit van uw hond.

Tandreinigingsproducten zoals wateradditieven of mondwater voor de mond worden gebruikt om slechte adem bij honden te elimineren. Oxyfresh Pet Dental Water Additive is een vloeibaar product dat u met het water van uw hond mengt en dat hem verschillende voordelen biedt voor de mond. Het zal u vertellen hoeveel van het wateradditief u dagelijks aan het drinkwater van uw hond moet toevoegen, zo eenvoudig is het. Het is noodzakelijk voor elk commercieel hondenwateradditief omdat het de vorming van geurveroorzakende bacteriën stopt door zich te binden aan eiwitreactoren.

Hoewel Oxyfresh niet het goedkoopste hondenwateradditief op de markt is, lijkt het nog steeds van grote waarde te zijn en het enige dat ik in de toekomst wil gebruiken. Maar sommige honden zullen dit product ook in het water detecteren en minder drinken als ze de smaak niet lekker vinden. De gemakkelijkste en meest trefzekere manier om hun tandgezondheid te verbeteren, is met behulp van een hondenwateradditief.

Leave Message

Required fields are marked *