Is dat hondenwater?

Hondenwater is een speelmanier om 'afval' te zeggen, denk ik. Een term die door fortnite kids wordt gebruikt om iemand te beschrijven die slecht is in het spel. Nee, het komt uit The Simpsons Treehouse of Horror III en het betekent water dat besmet is door een hond. De uitdrukking „hondenwater” betekent „afval” of „afval”.

Het verwijst naar de vaardigheden van een speler die het Fortnite-gamingplatform gebruikt. Dit spel voor meerdere spelers is een „shoot-em-up” waarbij mensen in teams spelen. In feite betekent hondenwater „afval zijn of zo slecht zijn in het spel dat je heel gemakkelijk in het nauw gedreven wordt. De Dog Water-meme van Fortnite heeft de game stormenderhand veroverd.

De moderne definitie van rotzooi zijn bij videogames van Dog Water is veel volwassener van oorsprong. Vaak rondgegooid, zijn er niet veel mensen die weten hoe de meme begon. Ondanks het nichegebruik en de oorsprong, zullen de meeste mensen begrijpen wat je bedoelt als je hen benadert en zegt dat ze hondenwater hebben voor een aantal vaardigheden. Hondenwater werd dus een populaire vervanger en onderdeel van de logo's van „algospeak”, ontworpen om detectie door de Twitch-bots tijdens het zoeken naar chat te voorkomen.

Leave Message

Required fields are marked *